JMP Byggnord AB

OM JMP BYGGNORD

Om JMP Byggnord

Vi på JMP Byggnord är stolta över vår verksamhet. Som företag har vi några år på nacken, men kompetensen inom företaget sträcker sig över år 40 år inom bygg. Bolaget har fokus bygg och fastigheter, där Rot- Entreprenad och Nyproduktion står för en stor del av omsättningen.

Verksamheten präglas av ökad tillväxt men där kunden och kvalitén står i första rummet.

Hos oss får ni alltid högsta service och valuta för er investering, vare sig det gäller mindre service jobb eller större entreprenader. Vi jobbar ständigt med miljö och arbetsmiljöfrågor, och vi följer utvecklingen inom bygg- och fastighetsbranschen.

Vår vision är att vara en ledande aktör inom byggbranschen, och attraktiv arbetsgivare.

Vårt tillvägagångssätt

För oss på JMP Byggnord är helheten viktig, där ni som kund kan vända er till oss i tidiga skeden och få ett färdigt projekt. Vi jobbar med effektiva it-system, från projektering, kalkyl, byggledning, serviceorder, miljö och arbetsmiljö uppföljning. Bolagets ledningssystem är ISO 9001 (kvalitetssystem) , ISO 14001 (miljösystem) och ISO 45001(arbetsmiljösystem).

Ni är välkommen att kontakta oss för konsultation, offertförfrågan, rådgivning eller med ramavtal / fastighetsförvaltning.

Vill du ha hjälp med renovering?