JMP Byggnord AB

VÅRA TJÄNSTER

Våra tjänster

Vi är specialister på många typer av renoveringar. Badrumsrenovering, köksrenovering, totalrenovering och tillbyggnader är bara några.

Rot-jobb

Rot-jobb

Vi på JMP Byggnord AB åtager oss Rot-jobb (renovering, ombyggnad och tillbyggnad).

Vi har stor erfarenhet och kunskap att genomföra Rot-projekt. Vi åtager oss allt från stambyten, ombyggnader bostäder och kommersiellt, till tillbyggnader. Med effektiv organisation och samarbetspartner så får ni hög kvalié och inga onödiga överraskningar.

JMPBYGG_Entreprenad

Entreprenad - Nyproduktion

Entreprenad:

Vi kan hjälpa er som kund i tidiga stadier med kalkyler och tekniska lösningar som besparar er tid och kostnader.

Nyproduktion:

Från den första idén till ett färdigt projekt, krävs det gedigen bygg kunskap att få med alla detaljer och tekniska lösningar.

Förvaltning - Byggservice

Förvaltning - Byggservice

Förvaltning:

Vår förvaltningsavdelning tar väl hand om er bostadsrättsförening eller era fastigheter.

Byggservice:

Vår byggservice avdelning hanterar löpande service jobb, vare sig dom är akuta eller periodiska.

Rot-jobb

Vi på JMP Byggnord AB åtager oss Rot-jobb (renovering, ombyggnad och tillbyggnad).

Vi har stor erfarenhet och kunskap att genomföra Rot-projekt. Vi åtager oss allt från stambyten, ombyggnader bostäder och kommersiellt, till tillbyggnader. Med effektiv organisation och samarbetspartner så får ni hög kvalié och inga onödiga överraskningar. Vi för alltid en dialog så att ni som kund får dom bästa lösningarna. Det lönar sig att prata med oss, så vi kan råda er som kund till kostnadseffektiva och väl genomförda projekt.

Rot-jobb
JMPBYGG_Entreprenad

Entreprenad - Nyproduktion

Entreprenad:

Vi kan hjälpa er som kund i tidiga stadier med kalkyler och tekniska lösningar som besparar er tid och kostnader. Vi har jobbat många år med entreprenader och håller en proffsig och hög nivå på utförandet. Ni som kund får bra underlag och väl genomförda projekt. Med vår långa erfarenhet och stora nätverk av leverantörer på allt från stommar, grunder, betong, installationer så tar vi ett helhetsansvar för projekten. Vare sig ni väljer att anlita oss om totalentreprenör, generalentreprenör eller i samverkan så är vi en bra byggare att jobba med.

Nyproduktion:

Från den första idén till ett färdigt projekt, krävs det gedigen bygg kunskap att få med alla detaljer och tekniska lösningar. Samtidigt bygga vackra och effektiva hus är något vi brinner för. Vi kan hantera hela processen i nyproduktion, från förstudie, planändringar, projektering, bygglov och genomförandet. Vi samarbetar idag med både svenska och utländska leverantörer av egna hem, stom-leverantörer och prefab-leverantörer. Vi har konkurrenskraftiga priser, och stor erfarenhet att bygga nyproduktion.

Förvaltning - Byggservice

Förvaltning:

Vår förvaltningsavdelning tar väl hand om er bostadsrättsförening eller era fastigheter. Ni får en partner som hanterar både ekonomisk och teknisk förvaltning. Då vi har djupa rötter inom bygg så förstår vi hur man förvaltar fastigheter. Vi uppskattas för vår höga tekniska kunnande och service som ser till att saker blir gjorda. Vi åtager oss att hantera hela förvaltningen allt ifrån trappstädning,

utvändig mark, installationer och kontroller. Fel anmälningar görs enkelt via app, telefon, mail, eller vår hemsida.

Byggservice:

Vår byggservice avdelning hanterar löpande service jobb, vare sig dom är akuta eller periodiska.

Vi kommer med kompletta servicebilar, och dokumenterar noggrant vad vi gör och den tid och kostnader vi lägger ner. Ni som kund får snabb återkoppling när servicen utförs och när jobbet är klart. Med vårt moderna it-system så har vi spårbarheten på utförda service jobb, och man kan lätt följa upp vad som har gjorts.

Med oss får ni en partner att vända er till. Ni slipper onödig hantering och vet att vi samordnar och sköter hela byggservice jobbet till er som kund. Vi har ett väl och uppbyggt nätverk av underentreprenörer, installatörer och material leverantörer.

Förvaltning - Byggservice

Vill du ha hjälp med renovering?